Oferte pentru Săptămâna Altfel

Pentru că Săptămâna Altfel este o perioadă importanta atât pentru cei care se ocupă de educația formală cât și de cea non-formală, am pregătit câteva oferte speciale pentru cei care lucrează în domeniul educațional și au nevoie de activități inedite pentru cei mici.

Așadar, fie că sunteți un părinte care caută sugestii de ateliere creative, fie că sunteți cadru didactic ce dorește să diversifice orele cu elevii sau sunteți un organizator de evenimente adresate celor mici, mai jos sunt prezentate cele mai populare activități de care ne putem ocupa pentru dumneavoastră.

Pachetele se pot personaliza și în funcție de perioada sau tematica aleasă pentru Săptămâna Altfel (Crăciun, Paște, Ziua Copilului, Marțișor etc.)

1.Pachetul DECO:

Cei mici vor lucra în tehnica PICTURII PE APĂ un breloc sau un magnet (la alegere) + o broșă + o planșă format A4.

Activitatea ține o oră, maxim 1 h jumătate, în funcție de numărul de copii prezenți.

Prețul este de 16 lei/copil ( este necesar un minim de 25 participanți) sau de 18 lei/copil ( dacă sunt între 15-25 participanți).

2. Pachetul TIC-TAC:

Cei mici vor lucra în tehnici creative la alegere ( pictură pe apă, pictură în culori acrilice, lucrul cu markerele pentru lemn) și vor realiza un ceas de lemn, care are mecanism, agățătoare de perete și baterie inclusă.

Activitatea ține o ora, maxim 1 h jumătate, în funcție de numărul de copii prezenți.

Prețul este de 26 lei/copil ( este necesar un minim de 25 participanți) sau de 30 lei/copil ( daca sunt între 15-25 participanți).

3. Pachetul BIJUTERII:

Cei mici vor lucra în tehnica marmorării pe metal și vor realiza o bijuterie pe bază metalică ( la alegere între broșă, pandantiv, cercei) ce va fi finisată cu rașină transparentă ce creează efecte vizuale deosebite.

Activitatea ține o oră, maxim 1 h jumătate, în funcție de numărul de copii prezenți.

Bijuteriile au nevoie de un interval de uscare de aproximativ 2-3 zile, motiv pentru care acest atelier trebuie programat din timp.

Prețul este de 18 lei/copil ( este necesar un minim de 25 participanți) sau de 22 lei/copil ( dacă sunt între 15-25 participanți).

4. Pachetul T-SHIRT:

Cei mici vor picta folosind culori textile și sabloane și vor personaliza un tricou din bumbac.

Activitatea ține aproximativ 1 h jumătate, în funcție de numărul de copii prezenți.

Prețul este de 30 lei/copil ( este necesar un minim de 25 participanți) sau de 35 lei/copil ( dacă sunt între 15-25 participanți). În acest pret este inclus și tricoul de bumbac. În cazul în care participanții își aduc propriile tricouri, din prețul atelierului se scad 10 lei.

5. Pachetul EVANTAI sau SUPORT CREION:

Cei mici vor lucra în tehnica PICTURII PE APĂ și vor personaliza, la alegere,  un evantai de lemn și o planșă A4 sau un suport de creion din lemn și o planșă A4.

Activitatea ține o oră, maxim 1 h jumătate, în funcție de numărul de copii prezenți.

Prețul pentru evantai:  este de 20 lei/copil ( este necesar un minim de 25 participanți) sau de 22 lei/copil ( dacă sunt între 15-25 participanți).

Prețul pentru suport creion ( cu decorațiune):  este de 22 lei/copil ( este necesar un minim de 25 participanți) sau de 24 lei/copil ( dacă sunt între 15-25 participanți).

Pentru programări, puteți să ne contactați telefonic, pe mail și FB sau puteți să faceți direct programare online, folosind calendarul de mai jos: